Mediterranean garden on OHS

“aFRONT inštitut je neprofitna organizacija za razvoj prostorskih inovacij. Na podlagi večletnih izkušenj je voden s strani dveh arhitekt Ane Struna Bregar in Lenke Kavčič. aFRONT se zavzema za odgovorno vodenje prostora, za odličnost v arhitekturi in za najvišje standarde gradenj in prenov. Njihov cilj je boljši prostor za vse. Zato bi morala trajnostna in ljudem prijazna arhitektura postati standardno pravilo. So vodilni pri organiziranju arhitekturnih dogodkov, ki vključuje poslovno mreženje, promocijo in marketing ter izobraževanje. 

OHS so platforma za izmenjavo praktičnih izkušenj, dvig prostorske kulture ter osebno in poslovno mreženje. V Sloveniji festival Odprte hiše Slovenije (OHS) deluje že od leta 2010 in je del mednarodne mreže Open House Worldwide, ki deluje že v 30 mestih po celem svetu. S tem nastaja največji globalni arhitekturni festival, ki dosega več kot milijon ljudi. V sedmih letih so OHS uspele razviti največjo spletno arhitekturno knjižnico slovenske sodobne arhitekture, ki omogoča vpogled v najboljšo slovensko arhitekturo zadnjih 20 let. V njihovo bazo je zajetih skoraj 500 izbranih projektov s podrobnimi opisi, predstavitvami in najvišje uvrščenih arhitekturnih in krajinsko arhitekturnih podjetji.«

Vrt je uvrščen v program festivala Odprte hiše Slovenije, ki bo potekal od 15. - 17. aprila 2016. Točen termin ogleda bo objavljen 7. aprila 2016. Toplo vabljeni!  

www.openhouseslovenia.org

od Landstudio 015

Nazaj